8 Mart 2013 Cuma

İş için SIP telefonları kullanmanın yararları.


İş için SIP telefonları kullanmanın yararları.

Oturum Başlatma Protokolü SIP telefon yaşıyorsanız kullanılabilir iletişim teknolojisi şeklidir.
Bu telefonlar sinyalizasyon ve interaktif iletişim oturumları kontrol etmek için internet protokolü üzerinden ses kullanın.
Bu tür oturumları için kullanır gönderme ve ses alma, video, sohbet ve anlık mesajlaşma sinyaller içermektedir.
Onlar geleceğin ağ ürünleri, iş ve ev yanı sıra bilgi alışverişi için kullanmak interaktif oyunlar ve sanal gerçeklik ikisi için de uygundur, ve 3G de dahil olmak üzere birçok yeni uygulamalar için zorunlu olan -. 3G telefon SIP tarafından öncelikle gelişmiş HTTP dayalı bir metin tabanlı bir protokoldür. SIP telefonları farklı yazılım sistemleri ile uyumluluğu korumak için birçok versiyonları mevcuttur.
Bu telefonların kullanım için bilgisayara kurulu olması gerekmektedir. Onlar hoparlör sistemi ve bir telefon görüşmesi yapmak veya almak için bilgisayarın mikrofonu kullanılır.
Onlar sadece bir internet bağlantısı çalışmaya başlamak gerekir bu yüzden onlar ağ özelliklerini entegre eder. Böyle bir SIP telefonu kullanımı için uygun kılan birçok özellikleri ile 3CX Telefon olduğunu
• Bu, Microsoft Windows XP gibi birçok işletim sistemleri ile kullanım için mevcuttur, Vista ve 7 ve Android telefonlar veya iPhone dayalı cihazlar için. bu telefonların arabirimleri bir akıllı telefon kullanıcı için tanınabilir göründüğü gibi bunları kullanmayı kolaylaştırır akıllı telefon arayüzleri dayanmaktadır.
• Onlar çağrı kayıt fonksiyonu ile sağlanır hangi aramaları. bir düğmeye tek bir tıklama ile kaydedilebilir
• Yazılım telefonları dolayısıyla elektrik maliyet tasarrufu ile sonuçlanan ayrı sistemleri hayır gerek varolan bilgisayar veya dizüstü yüklenir.
• Bu telefonların ayarlarını sağlama için, bunları size talimat verebilirsiniz böylece kolay yapılandırmak için yapım ve zaman tasarrufu., sunucudaki tüm SIP ayarlarını bu telefonlara kopyalayarak son derece kullanım kolaylığı vardır. Bir kişi bir telefon veya cep telefonu çalışabilir, kesinlikle SIP telefonları kullanabilirsiniz. Hepsinin ortak arayan kimliği gibi bir telefon özellikleri, arama üç yolu ve konferans çağrısı, çağrı aktarma ve beklemeye koyarak var.
Tüm aramalar bu cihazdan yapılan internet protokolü taşıyıcısı üzerinden ses yoluyla genel santral şebekesine yönlendirilir. Bu telefonlar ile bir şirketin haberleşme giderleri yönetmek daha ucuz ve daha etkili bir yolu vardır. Telcon olarak SIP kullanımını uygun hale getirmek için çalışmaktayız.
Hızlı iletişim için artan ihtiyacı ile, iş en son ve en ileri teknoloji cihazlarla donatılmış olmalıdır. Bu cihazlar çok yönlü ve tek bir taşıyıcı üzerinde farklı türde veriler transfer seçenekleri sunar. Bazen istemci veya bazı bilgileri değişimi için herhangi bir iş ortakları ile bir toplantı düzenlemek gerekebilir. Sonra SIP telefon konferans çağrısı fonksiyonunun yararlanmak ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Şirket içinde güvenlik amaçlı aktarılması çağrısı için uygun kanalları seçebilir ve çağrıları kontrol altında tutmak için kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder